News Mehedinti

Toate documentele asociaţiilor de locatari din SEVERIN vor fi controlate de un expert contabil

Toate documentele asociaţiilor de locatari din SEVERIN vor fi controlate de un expert contabil

Data: 28-2-2019

Astăzi, 28 februarie, Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost convocat în şedinţa ordinară a lunii, care a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Unul din cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi este cel cu privire la aprobarea încheierii unui parteneriat cu C.E.C.C.A.R – filiala Mehedinţi pentru efectuarea unor expertize financiar-contabile la nivelul asociaţiilor de proprietari a căror verificare este prioritară (proiect iniţiat de către primarul Marius Screciu).

Proiectul prevede ca toate documentele asociaţiilor de locatari de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, să fie controlate de către un expert contabil.

Ideea a venit după ce zeci de severineni au reclamat faptul că activitatea președinților și administratorilor asociațiilor de proprietari lasă de dorit. Oamenii reclamă că banii pe care îi plătesc nu se regăsesc în plățile pe care administratorii le fac. Oamenii plătesc, dar banii nu ajung la timp la furnizorii de utilități.

”În ultima perioadă a crescut foarte mult numărul severinenilor care reclamă nereguli la asociațiile de proprietari. Fie că banii plătiți de ei nu se regăsesc în plățile făcute de administratori, iar furnizorii de utilități somează asociația, fie faptul că facturile emise sunt încărcate, și așa mai departe. Este principalul motiv pentru care, am iniţiat acest proiect de hotărâre. Consilierii şi-au dat astăzi acordul în vederea încheierii unui parteneriat între Consiliul Local Drobeta Turnu Severin și Corpul Experților Contabili Autorizați din Mehedinți pentru demararea unor controale temeinice în documentele contabile ale tuturor asociațiilor de proprietari,” a spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 


Galerie foto

Toate documentele asociaţiilor de locatari din SEVERIN vor fi controlate de un expert contabil


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus