News Mehedinti

Trafic suspendat temporar prin PTF Porţile de Fier I

Data: 19-5-2021

 

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile de frontieră din Serbia că, în intervalul 18.05.2021, ora 23.00 - 19.05.2021, ora 06.00, traficul rutier prin P.F. DjerdapI (R.Serbia) – P.T.F. Porţile de Fier I (România) va fi suspendat temporar ca urmare a unor lucrări la ecluza pentru nave de la Hidrocentrala Porţile de Fier I – Djerdap, de  pe partea sârbă

 

,,Recomandăm cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier Iîn respectivul interval orar, să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internaţional de la frontiera cu Republica Serbia:

 

PTF Porţile de Fier II – județul Mehedinţi 

 

PTF Naidăş – județul Caraş Severin 

 

PTF Moraviţa și PTF Jimbolia – județul Timiş

 

Totodată, recomandăm participanților la trafic să consulte aplicaţia Trafic Online, disponibilă pe pagina de internet a instituției ( www.politiadefrontiera.ro) .

 

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră sârbe și dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.,, se arată într-un comunicat de presă emis de către reprezentanţii instituţiei.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus