News Mehedinti

  ULTIMA ORĂ: Peste 70 de mehedinţeni sunt IZOLAŢI la domiciliu!

ULTIMA ORĂ: Peste 70 de mehedinţeni sunt IZOLAŢI la domiciliu!

Data: 27-2-2020

Potrivit unei informări ale Direcţiei de Sănătate Publică Mehedinţi, la această oră sunt 75 de mehedinţeni izolaţi la domiciliu, însă nu există nicio persoană aflată în carantină.

În ţară, ministrul Sănătății, Victor Costache, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, au anunțat primul caz de coronavirus confirmat în judeţul Gorj. Este vorba despre un bărbat care a intrat în contact cu italianul care a vizitat România și a fost depistat cu coronavirus la întoarcerea în Italia.

Bărbatul, care este asimptomatic, este transportat la București, la Institutul Matei Balș. Persoanele, care nu respectă regulile de carantină, în condițiile epidemiei de coronavirus, pot fi pedepsite penal. Ei pot fi cercetați în baza articolului 352 din Codul Penal, care sancționează zădărnicirea combaterii bolilor.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus