News Mehedinti

Un fost polițist din cadrul Postului de Poliție Șimian a murit, astăzi, într-un accident rutier

Un fost polițist din cadrul Postului de Poliție Șimian a murit, astăzi, într-un accident rutier

Data: 9-12-2013

Un fost angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, detașat la Postul de Poliție Șimian, a murit în această după amiază, după ce a fost lovit de un autotren în timp ce executa o manevră la stânga pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a intrat în pensie de boală în anul 2011. Acesta se afla astăzi la volanului unui autoturism Ford Focu și s-a încadrat într-un viraj la stânga. Un tir însă care circula din sens opus l-a lovit frontal.

Fostul polițist a murit în drum spre spital, în ciuda eforturilor depuse de către medicii de pe Ambulanță. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus