News Mehedinti

UN NOU ATAC LA SPITALUL JUDEȚEAN! PREFECTUL CONTESTĂ ȘI NUMIREA DOCTORULUI PĂSĂRIN ÎN FUNCȚIA DE MANAGER A UNITĂȚII MEDICALE! PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI, ALADIN GEORGESCU: ,,ASISTĂM LA NIȘTE ABUZURI REPETATE ALE PNL-ULUI!,,

Data: 21-7-2020

Din păcate sistemul de sănătate mehedințean se confruntă cu o nou atac venit din partea prefectului județului, Cristinel Pavel, care contestă și numirea doctorului Constantin Păsărin în funcția de manager a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. S-a declanșat un adevărat haos pe tema acestui subiect. Prefectul atacă fiecare dispoziție de numire a unui manager, emisă de către Consiliului Județean, pe motiv că de fapt aceste numiri ar trebui făcute de către Ministerul Sănătății. În realitate lucrurile stau cu totul altfel! Dar pe cine mai interesează? În plină ascendență a cazurilor de Coronavirus în țară și implicit în județul Mehedinți unde la momentul actual avem 356 cazuri confirmate, prefectul Cristinel Pavel își bate joc de sistemul care se luptă cu epidemia!

,,Asistăm la o nou atac al prefectului de Mehedinți la adresa sistemului medical mehedințean prin contestarea managerului Constantin Păsărin. În timp ce noi, la Consiliul Județean am atras fonduri pentru modernizarea infrastructurii de sănătate, am avut grijă ca în timpul crizei generate de COVID 19, personalul medical să aibă echipamente de protecție și echipamente medicale pentru tratarea pacienților, am achiziționat aparatură de specialitate, prefectul de Mehedinți și Ministerul Sănătății au generat o criză fără precedent la vârful instituției! Contestă pe bandă rulantă manageri puși în funcție în mod absolut legal de către subsemnatul, în persoanele unor medici care au făcut carieră în județul Mehedinți atât din punct se vedere medical, cât și managerial, prin activitatea pe care au desfășurat-o. Până acum, dispozițiile de numire a domnilor doctori Radu Iman și Constantin Păsărin au fost atacate în contencios administrativ doar din dorința prefectului de a-și pune în aplicare în mod abuziv ordinele de partid! Nu face însă decât să își bată joc de întreg personalul medical din Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin căruia în loc de stabilitate, siguranță și susținere în activitate, i se servește clientelism politic de cea mai joasă speță!,, a precizat astăzi președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Într-o nouă încercare de a aduce lucrurile pe făgașul normal, bineînțeles că, Consiliul Județean Mehedinți va numi un nou manager pentru Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, atribut conferit președintelui Aladin Georgescu de legislația după care se ghidează activitatea medicală în această perioadă!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus