News Mehedinti

UN NOU CAZ DE COVID-19 LA SPITALUL JUDEȚEAN! PACIENTA A FOST IZOLATĂ ÎNCĂ DE LA INTERNARE ȘI NU A INTRAT ÎN CONTACT CU ALȚI PACIENȚI

UN NOU CAZ DE COVID-19 LA SPITALUL JUDEȚEAN! PACIENTA A FOST IZOLATĂ ÎNCĂ DE LA INTERNARE ȘI NU A INTRAT ÎN CONTACT CU ALȚI PACIENȚI

Data: 30-3-2020

Se confirmă al doilea caz de Coronavirus la o femeie în vârstă care a fost internată în cursul zilei de vineri.

💯Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, pacienta a fost izolată încă de la internare și nu a intrat în contact cu alți pacienți.

💯Cadrele medicale au respectat întocmai protocolul, i-au recoltat bolnavei probe atât pentru gripă, testare care a ieșit negativă, cât și pentru virusul COVID-19, testare care din păcate a ieșit pozitivă.

🔴Starea femeii este bună, iar conform procedurii urmează să fie transferată la Craiova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus