News Mehedinti

Un pieton a fost lovit de un autoturism pe o TRECERE DE PIETONI din SEVERIN

Un pieton a fost lovit de un autoturism pe o TRECERE DE PIETONI din SEVERIN

Data: 2-5-2019

Un accident rutier a avut loc, astazi, la intersectia Bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Crisan din municipiul Drobeta Turnu Severin. Un pieton care era angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni, pe o bicicleta, a fost acrosat de un autoturism. Biciclistul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Soferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a iesit negativ.

Deocamdata nu se poate vorbi de mecanismul de producere al accidentului. După vizionarea imaginilor de pe o camera de luat vederi , politistii vor stabili cine este vinovat și cum s-a produs accidentul.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus