News Mehedinti

UPDATE / Fiul primarului comunei Braniștea, Robert Marin, arestat pentru 29 de zile

UPDATE / Fiul primarului comunei Braniștea, Robert Marin, arestat pentru 29 de zile

Data: 6-11-2013

Fiul edilului șef al comunei mehedințene Braniștea, Robert Marin, a ajuns după gratii după ce magistrații au admis cererea procurorilor de a primi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de tâlhărie și refuz de recoltare probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acestea au fost de altfel și considerentele pentru care fiul primarului a primit mandat de arestare preventivă.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi refuzat să achite cursa unui taximetrist în Drobeta Turnu Severin, încercând să fugă cu taximetrul şi târându-l pe şoferul acestuia peste o sută de metri, se precizează pe RTV.ro. Silviu Robert Marin, fiul primarului comunei mehedinţene Braniştea, Ion Marin (PNL), a solicitat, marţi seară, un taxi care să îl ducă la intersecţia străzilor Anghel Saligni şi Nicu Cernăianu, din municipiu, scrie Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan, la destinaţie, bărbatul a refuzat să achite contravaloarea cursei şi a încercat să fugă din maşină, moment în care taximetristul a ieşit din autoturism, vrând să îl prindă, dar bărbatul s-a urcat la volanul taximetrului şi a încercat să fugă cu maşina.

Pentru că Marin a demarat în trombă, iar taximetristul a încercat să-l oprească, acesta din urmă a fost târât pe asfalt peste o sută de metri, fiind rănit.

Taximetristul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, care l-a transportat la spital, şi mai mulţi poliţişti.

Fiul unui primar din Mehedinți, reținut pentru că nu a vrut să achite o cursă cu taxiul


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus