News Mehedinti

Victor Ponta și Daniel Constantin vin la Drobeta Turnu Severin la o întâlnire cu membrii filialei Pro România Mehedinți

Victor Ponta și Daniel Constantin vin la Drobeta Turnu Severin la o întâlnire cu membrii filialei Pro România Mehedinți

Data: 8-1-2019

Liderii Pro România vin la Drobeta Turnu Severin unde participă la o întâlnire cu membrii filialei Pro România Mehedinți.

La ora 14:00 este programată și o conferință de presă care va fi susținută de Victor Ponta, Daniel Constantin, Alin Văcaru și Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România Mehedinți:”La întâlnirea cu presa participă Victor Ponta, președintele Pro România, alături de Daniel Constantin prim-vicepreședinte Pro România și Alin Văcaru, deputat Pro România Gorj și secretar general al partidului, precum și Cornel Stroescu, coordonator Pro România Mehedinți. Tema conferinței o reprezintă ultimele evenimente care au marcat scena politică, precum și aspecte care țin de organizarea în teritoriu a filialei Pro România Mehedinți” se arată într-un comunicat de presă remis de filiala Pro România.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus