News Mehedinti

VIDEO – 1 Decembrie în Drobeta Turnu Severin / Ceremonia retragerii cu torțe a încheiat Ziua Națională a României

VIDEO – 1 Decembrie în Drobeta Turnu Severin / Ceremonia retragerii cu torțe a încheiat Ziua Națională a României

Data: 1-12-2013

După solemnitatea programului din prima jumătate a zilei, a urmat partea incendiară a Sărbătorii Naționale, în Drobeta Turnu Severin.

Severinenii au asistat în această seară, la un ceremonial cu totul deosebit și emoționant: retragerea cu torțe împreună cu o frumoasă paradă militară. Fanfara şi cele două plutoane formate din efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta”, au defilat la lumina torţelor pe itinerariul de deplasare Esplanada (str.Crişan)-Castelul de Apă(str.Crişan)- Primăria Drobeta Turnu Severin(str.I.Gh.Bibicescu) - Consiliul Judeţean Mehedinţi (str.Traian) - Prefectura Judeţului Mehedinţi(str.Traian)-Palatul Cultural ,,Theodor Costescu”.

Miile de beculețe care luminează zona Crișan din municipiu dar și întreg orașul, au  fost atracția celor mici. În decursul după amiezii, pe scena amplasată în zona Crișan, au urcat membrii Școlii Populare de Artă, Ansamblul Danubius al Centrului Cultural Nichita Stănescu precum și soliștii de muzică populară: Irina Zoican, Ionuț Tudorescu, Liliana Bunceanu și Nina Predescu. Mii de persoane au ținut să iasă în stradă și să petreacă Ziua Națională a României, atmosfera fiind cu adevărat una de poveste cu spirit de sărbătoare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus