News Mehedinti

VIDEO: O femeie din SEVERIN povesteste cum a fost TALHARITA in plina zi! AGRESORII sunt traficanti si consumatori de DROGURI!

VIDEO: O femeie din SEVERIN povesteste cum a fost TALHARITA in plina zi! AGRESORII sunt traficanti si consumatori de DROGURI!

Data: 8-2-2019

Cinci tineri au opriți în trafic de polițiști. Asupra a doi dintre ei au fost găsite substanțe interzise, iar altul a fost depistat pozitiv în urma probelor recoltate. În urma probatoriului administrat, oamenii legii au stabilit că doi doi dintre aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind reținuți pentru 24 de ore

Polițiștii Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți au organizat o acțiune pe raza municipiului, în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni și care se sustrag cercetărilor.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

La efectuarea controlului corporal, asupra a doi dintre aceștia au fost găsite plicuri ce conțineau o substanță vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător. Totodată, conducătorul auto în vârstă de 19 ani a fost condusă la Secția U.P.U. a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, iar în urma probelor recoltate, testul a răspuns pozitiv la substanțe interzise.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit faptul că doi dintre tineri, de 18 respectiv 19 ani, sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă la data de 05 februarie a.c., asupra unei femei de 62 ani, din Drobeta Turnu Severin, care se deplasa pe o stradă din municipiu (VIDEO).

Bunurile sustrase de la persoana vătămată au fost restituite, cu excepția telefonului mobil pe care suspecții l-au valorificat.

Aceștia au fost reținuți pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți, iar astazi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Cei doi au primit arest la domiciliu pentru 30 de zile.

De asemenea, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea  infracţiunii  de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, tânărului de 19 ani, care conducea autoturismul, i-au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus