News Mehedinti

Vineri, 19 aprilie, se deschide prima ediţie a Târgului de Paşti din Drobeta Turnu Severin

Vineri, 19 aprilie, se deschide prima ediţie a Târgului de Paşti din Drobeta Turnu Severin

Data: 18-4-2019

Mâine, 19 aprilie, se va deschide prima ediție a Târgului de Paști din Drobeta Turnu Severin.

,,Târgul de Paști de la Drobeta Turnu Severin, aflat la prima ediție, va fi inaugurat în data de 19 aprilie, la ora 17:00 și va rămâne deschis până în 29 aprilie. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri în centrul orașului, acolo unde va avea loc evenimentul. Severinenii vor avea parte de o serie de surprize iar pentru cei mici am pregătit personaje de poveste, un loc special amenajat unde o vor întâlni pe Alice în Ţara Minunilor şi multe alte surprize magice,, a precizat primarul Marius Screciu.

De la ouă de Paști și flori supradimensionate sau colțul Alice în Țara Minunilor, până la alte personaje de poveste, toate acestea vor fi găsite de cei care vor păși în lumea magică a personajelor de poveste. Deschiderea oficială a evenimentului are loc vineri la ora 17:00 cu o reprezentație oferită de membrii teatrului Cortina. Pe parcursul zilei de sâmbătă și dumincă între orele 11:00 – 14:00 se pot face poze gratuite cu oglinda magică.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus