News Mehedinti

VOR ÎNCEPE LUCRĂRILE LA BAZINUL DE ÎNOT DIN SEVERIN! ASTĂZI S-A SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE!

Data: 17-8-2020

Veste bună pentru severineni dar și pentru toți iubitorii de înot din județul Mehedinți. Astăzi, la Compania Națională de Investiții, s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare/modernizare/extindere pentru Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin. Este o investiție mult așteptată de către severineni și care iată că se concretizează. Proiectul a fost sprijinit de către Guvernul PSD și secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării condus de PSD, Alin Chirilă.

,,Este un proiect deosebit de important pentru întreg județul, nu doar pentru municipiul Drobeta Turnu Severin și am convingerea că odată finalizate lucrările, aici se va face performanță! Este încă o dovadă că ne-am ținut promisiunea și am făcut tot ce a ținut de noi pentru a reda mehedințenilor acest bazin! Mulțumesc membrilor Guvernului Partidului Social Democrat care în cursul anului trecut au înțeles importanța acestui obiectiv și l-au finanțat!
Realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor ar urma să se finalizeze în 23 de luni.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus