News Mehedinti

ZIUA EROILOR MARCATĂ ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 10-6-2021

Astăzi, autorităţile publice locale şi judeţene au marcat Ziua Eroilor prin depunerea de jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Drobeta Turnu Severin.

,,Astăzi, la 40 de zile după Paște, prăznuim Înălțarea Domnului, momentul biblic ce ne aminteşte de finalul activităţii pământeşti a Mântuitorului. Pe de altă parte, îi comemorăm pe eroii neamului, ne aplecăm cu credință și responsabilitate asupra celor care s-au jertfit pentru integritatea și libertatea statului român.

Mă bucur că după un an în care nu am putut cinsti eroii neamului prin evenimente publice, întrucât ele au fost limitate în contextul pandemiei, astăzi am putut aduce un omagiu și am depus jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Drobeta Turnu Severin.

Îmi exprim preţuirea față de bravii eroi ai neamului românesc căzuţi la datorie și am toată recunoștința pentru exemplul lor de dăruire!

Fiți îndrumați de gândul bun în fiecare act al dumneavoastră, spre binele României noastre!,, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus