News Mehedinti

Ziua Internationala a Varstnicilor – marcata in cadrul unei intalniri festive

Ziua Internationala a Varstnicilor – marcata in cadrul unei intalniri festive

Data: 2-10-2018

Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, la sediul Prefecturii Mehedinti, a avut loc o intalnire festiva intre reprezentantii administratiei publice locale si judetene si reprezentantii asociatiilor de pensionari din Mehedinti.

Cu acest prilej, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a transmis un mesaj de recunostinta si respect fata de persoanele varstnice din Mehedinti, urandu-le multa sanatate.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus