News Mehedinti

Ce spun mai marii oraşului despre noul proiect media news-mehedinţi.ro?

Ce spun mai marii oraşului despre noul proiect media news-mehedinţi.ro?

Site-ul Nr. 1 de ştiri din judeţul tău! Acesta este sloganul după care ne-am propus să ne ghidăm. Suntem o echipă tânără, cu entuziasm şi ne dorim să intrăm în contact direct cu toată comunitatea orşoveană.

Nu contează clasa socială, studiile sau funcţia, ci doar comunicarea. Ne-am propus să fim pe buzele tuturor atunci când vine vorba de relatarea evenimentelor. Să prezentăm în mod corect şi imparţial atât faptele bune, cât şi problemele cu care se confruntă Orşova, în speţă întregul judeţ. Platforma noastră media a fost gândită ca un ziar electronic şi se adresează tuturor cititorilor de Internet. Vom difuza cât mai multe ştiri şi informaţii generale din actualitatea locală şi judeţeană, internă şi internaţională. Vom fi acolo unde este nevoie de fiecare dată şi vom încerca să punem pe hârtie toate ofurile celor care ne vor solicita acest lucru.

Ca un sfat de bun venit pe piaţa media locală, mai marii oraşului au ţinut să ne transmită un mesaj în acest sens.

Ioan Manea, primar Orşova: “Întotdeauna am fost deschis în faţa presei aşa că vă urez succes şi sper să fiţi prezenţi peste tot şi să furnizaţi informaţii corecte”.

Radu Viorel Gandă, director interimar la Spitalul Municipal Orşova: “Mă bucură ideea de a furniza informaţii de interes local şi judeţean. Sper să citesc cât mai multe materiale bune. Vă urez mult succes”.

Cherescu Marian Viorel, şeful Poliţiei Municipiului Orşova: “Nu obişnuiesc să dau sfaturi pentru că nu obişnuiesc să vorbesc prea mult, dar pot să spun că sper într-o bună colaborare cu instituţia noastră. Mult succes”.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus