News Mehedinti

EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeţul tău se vor reflecta şi în ziarul săptămânal News-Mehedinţi

EXCLUSIV - Din 3 iulie 2013 evenimentele din judeţul tău se vor reflecta şi în ziarul săptămânal News-Mehedinţi

Data: 19-6-2013

În urmă cu exact cinci luni de zile am păşit pentru prima dată pe piaţa media a judeţului Mehedinţi, prin platforma online www.news-mehedinti.ro. Încrezători, echilibraţi, echidistanţi şi cu putere de muncă, colectivul redacţiei a încercat mereu să transmită primii evenimentele locale şi judeţene.

Cu bune, cu rele, am ajuns la urechile orşovenilor şi a multor cetăţeni din judeţ. Uneori am deranjat, alteori am adus zâmbetul pe buzele oamenilor, dar am fost mereu independenţi şi dornici să relatăm doar ADEVĂRUL. Am stat de vorbă cu oameni simpli, am cunoscut persoane importante din mediul afacerilor, administraţiei, politicieni şi reprezentanţi ai instituţiilor publice şi am încercat de fiecare dată să transmitem mesajul nostru: proiectul news-mehedinti.ro şi-a propus încă de la început imparţialitate şi apropiere de cei care au nevoie de noi prin mediatizarea corectă a evenimentelor.

Din 3 iulie un nou săptămânal în judeţ – caută în chioşcuri noul ziar News-Mehedinţi

Ziarul electronic pus la dispoziţia mehedinţenilor amatori de Internet va face un pas important începând cu luna iulie a.c. Ştirile şi informaţiile generale din actualitatea locală, judeţeană, internă şi internaţională se vor regăsi în noul ziar săptămânal News-Mehedinţi.

Primul număr al ziarului va apărea pe data de 3 iulie 2013. O zi cu noroc sperăm noi, în condiţiile în care la cinci luni de la lansarea site-ului ne-am bucurat de o ascensiune permanentă. Dacă în luna februarie 2013, abia am reuşit să facem cunoştinţă cu instituţiile cu care urma să colaborăm şi ne bucuram de aproximativ 2.000 de cititori unici, astăzi, „Site-ul Nr. 1 de ştiri din judeţul tău!” adună lunar peste 6.000 de vizitatori unici.

În cele cinci luni de activitate, statisticile online arată în felul următor: 23.417 vizitatori unici şi 58.177 de vizite. Şi...nu vrem să ne oprim aici. Vom relata în continuare atât online, cât şi print, toate evenimentele şi problemele care îi supără pe mehedinţeni. Vom fi acolo unde este nevoie de noi!

PS: Avem ochi şi la spate!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus