News Mehedinti

SONDAJ / R.I.P Ionuț...

SONDAJ / R.I.P Ionuț...

Data: 4-9-2013

Hmm...Mă revoltă și mă intrigă lipsa de responsabilitate a tuturor oamenilor politici din vechea și actuala gardă în care nimeni din 89’ incoace nu și-a asumat responsabilitatea problemelor cu care se confrunta România. Exemplu: cea a câinilor comunitari (maidanezii).

De trei zile, pe toate canalele de televiziune ies și vuiesc fel și fel de oameni care își dau cu părerea față de această dramă dar...din păcate, nimeni nu își asumă vreo vină. Toți ridică din umeri când sunt luați la întrebări de ziariști și se lovesc cu pumnul în piept că “au conștiința împăcată pentru că fac ceva...”. Ce fac? Cheltuie banii românilor în timp ce zeci de oameni nevinovați mor în plină stradă. Au ajuns cumva copiii noștri hrană pentru maidanezi??

Toți politicienii din 89’ până în prezent au avut fel de fel de priorități. Au promis autostrăzi, mii de km de șosea, dar nu au făcut nimic iar în prezent mii de oameni își pierd viața pe șoselele “extra-moderne” ale României. Halal infrastructură!

Văd acum la TVcă s-a mobilizat toată țara pentru a lua măsuri împotriva câinilor. Toți lucrează, toți sunt activi, 24 de ore din 24 stau cu puștile ațintite asupra maidanezilor, precum soldații din Siria. Dar de ce a trebuit să moară un îngereaș de copil, să îl plângă o țară întreagă, pentru a se trezi lumea din mahmureala în care a intrat de ani de zile? De ce trebuie să asistăm la o așa dramă, să mediatizăm insistent durerea acelor părinți pentru a lua niște măsuri absolut necesare? A murit un copil nevinovat, care avea tot viitorul în față, dar care acum va putrezi la doi metri sub pământ din cauza neglijenței și a nepăsării celor ce au condus timp de 23 de ani țara.

Nu vreau să spun că nu iubesc animalele, cred că majoritatea dintre noi am avut grijă la un moment dat de un animal, un câine, dar locul lor nu este în stradă. Am ajuns hrana acestor viețuitoare lăsate de izbeliște într-o societate atât de sălbatică. A trebuit să asistăm la o tragedie și la o durere atât de mare pentru a ne trezi la realitatea?!

Vă propun să dezbatem această problemă, decent, fără injurii față de tot acest scandal și să încercăm să găsim soluții împreună. Comentariile vulgare vor fi șterse.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească.

Autor: Darius Loga

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus