News Mehedinti

52 evenimente sesizate în ultimele 24 de ore în județul MEHEDINȚI

Data: 3-6-2020

Polițiștii au aplicat 138 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 53.000 lei.

  Infracțiuni la regimul rutier

* La data de 02.06.2020, ora 22.30, polițiștii Postului de Poliţie Şimian au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 02.06.2020, ora 10.45, polițiștii Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vrata, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

* La data de 02.06.2020, ora 17.40, polițiștii Posturilor de Poliție Oprișor și Punghina au depistat în trafic un tânăr de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de tânăr erau atribuite unui alt autoturism, autovehiculul în cauză fiind radiat din circulație din anul 2019.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare și  conducerea unui vehicul fără permis.

* La data de 02.06.2020, ora 22.30, polițiștii Secției Poliție Rurală Cujmir au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Cujmir, în timp ce conducea un autoturism pe DC 127, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație alcoolică de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei .

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus