News Mehedinti

A accidentat un biciclist după care a părăsit locul incidentului

A accidentat un biciclist după care a părăsit locul incidentului

Data: 18-2-2013

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din localitatea Movileni, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, nu s-a asigurat în momentul în care a intrat într-o depășire și a accidentat grav un biciclist.

Neatenția l-a costat și asta deoarece bărbatul a părăsit locul accidentului imediat după eveniment. În urma impactului, G. Ana de 72 de ani a avt nevoie de intervenția cadrelor medicale.

“La scurt timp după accident, vinovatul a fost identificat pe D.N. 6, în apropierea municipiului Orşova. Conducătorul auto posedă permis de conducere valabil şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Starea de viabilitate a drumului nu a influenţat producerea accidentului. Se continua cercetările în acest caz”, a explicat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus