News Mehedinti

A fugit din centrul de carantină de la Dr. Tr. Severin. Unde a fost prins!

A fugit din centrul de carantină de la Dr. Tr. Severin. Unde a fost prins!

Data: 31-3-2020

În data de 30.03.2020 în evidențele Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 887/P/2020, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de ’’zădărnicire a combaterii bolilor”, prevăzută de art. 352 alineatul 1 din Codul penal.

Din cuprinsul actului de sesizare, și anume procesul verbal din data de 30.03.2020, întocmit de către lucrătorii de poliție și lucrătorii de poliție de frontieră din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian-Postul de Poliție Gogoșu si Sectorului Politiei de Frontieră ’’Porțile de Fier II”, rezultă că în data de 30.03.2020, în jurul orelor 16:10, numitul D.A, domiciliat în comuna Gogoșu, județul Mehedinți, a părăsit centrul de carantină instituționalizată din municipiul Dr. Tr. Severin, unde fusese introdus în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, ulterior fiind depistat în localitatea Gogoșu din județul Mehedinți.

Având în vedere cele constatate, organele de poliție au predat pe numitul D.A. reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți - Centrul Județean de Conducere, Coordonare și Informare a județului Mehedinți, în vederea transportării și carantinării acestuia.

Prin ordonanța nr. 887/P/2020 din data de 30.03.2020 a organelor de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Simian s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșirea infracțiunii de ’’zădărnicire a combaterii bolilor”, prevăzută de art. 352 alineatul 1 din Codul penal.

Menționăm faptul că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în nici un fel principiu] prezumției de nevinovăție.

sursa: alegatorul.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus