News Mehedinti

A încercat să vândă un kilogram de droguri contra sumei de 9.300 de euro

A încercat să vândă un kilogram de droguri contra sumei de 9.300 de euro

Poliţiştii de la departamentul combaterii criminalităţii Mehedinţi împreună cu procurorii DIICOT au reuşit să anihileze o grupare de traficanţi de droguri care acţiona în România şi Italia.

În urma unui flagrant, unul dintre suspecţi a fost prins în momentul în care încerca să vândă un kilogram de haşiş, contra sumei de 9.300 de euro.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Petroşani. Acesta încerca să comercializeze în municipiul Caransebeş, nu mai puţin de un kilogram de droguri. Potrivit oamenilor legii, haşişul a fost adus din Italia, chiar cu atoturismul personal al suspectului. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi propus pentru mandat de arestare preventivă de 29 de zile. Totodată, autoturismul folosit de suspect pentru introducerea drogurilor în ţară a fost reţinut la sediul I.P.J. Mehedinţi. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, cât şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus