News Mehedinti

ACCIDENT în comuna TÂMNA - un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

ACCIDENT în comuna TÂMNA - un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile

Data: 2-12-2019

Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Strehaia au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Valea Ursului, comuna Tâmna, în care un autoturism a ieșit în afara părții carosabile.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor unei femei, care prezenta un traumatism cranio- cerebral acut și o stare confuzională, ulterior aceasta fiind transportată la UPU.

O altă persoană a fost evaluată de echipajul SAJ, însă a refuzat transportul la spital. Totodată, pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus