News Mehedinti

ACCIDENT ÎN COMUNA VÂNĂTORI! O PERSOANĂ A FOST RĂNITĂ!

ACCIDENT ÎN COMUNA VÂNĂTORI! O PERSOANĂ A FOST RĂNITĂ!

Data: 16-1-2020

Un accident rutier a avut loc în dreptul satului Roşiori, comuna Vânători, din Mehedinţi. Șoferul unui BMW, în vârstă de 21 de ani, din comuna Cujmir, nu a păstrat distanta în mers si a intrat intr-un TIR, condus de un bulgar.

Potrivit actualmehedinti.ro. soferul autoturismului a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penala pentru vătămare corporala din culpă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus