News Mehedinti

ACCIDENT ÎN SEVERIN: BĂTRÂNĂ ÎN VÂRSTĂ DE 70 ANI, LOVITĂ PE TRECEREA DE PIETONI!

Data: 20-5-2020

Un accident rutier a avut loc în urmă cu câteva momente, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, mai exact la intersecția străilor Călărași-Traian.

O femeie în vârstă de 70 de ani a fost lovită de un autoturism chiar în timp ce încerca să traverseze trecerea de pietoni din zonă. Bătrâna a fost imediat transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidental și continua cercetările.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus