News Mehedinti

Accident rutier in comuna Punghina / Un MINOR a fost RANIT!

Accident rutier in comuna Punghina / Un MINOR a fost RANIT!

Data: 30-10-2019

Azi noapte, un tânăr de 19 ani, din comuna Punghina, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 121, în localitatea Valea Anilor, din direcția Corlățel –DN 56 A, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile unde a intrat în impact cu un alt autovehicul ce era staționat regulamentar, ulterior oprindu-se într-un gard din beton.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturism în vârstă de 16 ani, care a primit îngrijiri medicale de la personalul de pe ambulanța sosită  la fața locului, refuzând deplasarea la Spitalul de Urgență Dr. Tr. Severin.

Conducătorul auto posedă permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus