News Mehedinti

Acțiuni pentru respectarea carantinei parțiale

Data: 11-11-2020

Poliţiştii mehedinţeni au acționat, noaptea trecută, în intervalul orar 23.00 – 05.00, alături de jandarmi și polițiști locali, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19.

În acest context, au fost legitimate 126 de persoane și au fost oprite, în trafic, peste 120 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.800 de lei.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate aproximativ 350 de persoane și peste 65 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

 

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de peste 4.000 lei.
De asemenea, au fost verificate peste 70 de mijloace de transport în comun.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus