News Mehedinti

   ACTUALIZARE: ACCIDENTUL MORTAL DE LA ORŞOVA A FOST UNUL DE MUNCĂ! UN SALARIAT AL FIRMEI FLORICOLA A FOST UCIS DE O VIDANJĂ! ITM-UL FACE CERCETĂRI!

ACTUALIZARE: ACCIDENTUL MORTAL DE LA ORŞOVA A FOST UNUL DE MUNCĂ! UN SALARIAT AL FIRMEI FLORICOLA A FOST UCIS DE O VIDANJĂ! ITM-UL FACE CERCETĂRI!

Data: 17-2-2020

Revenind la accidentul de azi dimineaţă din cartierul Poiana Stelei din Orşova, potrivit unor informaţii de ultimă oră, se pare că este vorba despre un accident de muncă. Un bărbat in varsta de 46 de ani din localitatea Balta judetul Mehedinți în timp ce conducea un autovehicul special, vidanjă,  a efectua o manevra de mers înapoi moment în care a accidentat mortal un bărbat de 57 de ani din municipiul Orsova. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Victima era salariat în cadrul firmei de salubritate Floricola, iar acesta se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost călcat mortal de către utilaj. Barbatul efectua impreuna cu o echipa din cadrul societatii de salubritate Floricola, lucrari in cartierul Poiana Stelei.

,,Este vorba despre un accident de muncă. Colegii sunt în teren şi efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs această tragedie. Am fost anunţaţi pe de-o parte de către angajator, pe de altă parte de către poliţie. Am dispus un control de îndată pentru a vedea dacă au fost respectate întocmai procedurile de lucru cu acest utilaj. Aşteptăm şi concluziile poliţiei, după care se vor lua măsurile care se impun,, a declarat pentru News Mehedinti, Mergeani Nicea, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus