News Mehedinti

Afacerile cu pește, din ce în ce mai “profitabile” pentru locuitorii zonei

Afacerile cu pește, din ce în ce mai “profitabile” pentru locuitorii zonei

Data: 15-2-2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Sviniţa au oprit la intrarea în  localitatea Ilişova  o tânără care transporta cantitatea de 55 de kilograme de peşte: somn, şalău şi caras fără a deţine documente legale.

 

F. Denisa în vârstă de 24 de ani din Târgu Jiu se afla la volanul unui autoturism Opel. În fața oamenilor legii, fata a recunocut că nu are acte pentru peștele transportat. “În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că F. Denisa a cumpărat  cantitatea de 55 de kilograme de peşte din localitatea Moldova Veche cu scopul  de a o transporta şi revinde pe raza municipiului Tîrgu Jiu”, a declarat Valeriu Pera purtător de cuvânt.

Cantitatea de 55 kilograme de peşte, în valoare de 300 de lei a fost confiscată şi predată unei societăţi comerciale autorizate. Dacă va fi găsit vinovată, F. Denisa riscă o sancţiune penală cu amendă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus