News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU A FOST ALES VICEPREȘEDINTE AL UNIUNII NAȚIONALE A CONSIILOR JUDEȚENE DIN ROMÂNIA

Data: 23-12-2020

Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJ)  şi-a votat Consiliul Director, în cadrul unei şedinţe desfăşurate în sistem electronic, ieri 22 decembrie. 

Consiliul Director al UNCJR este format din 13 membri, un preşedinte, 2 prim-vicepreşedinţi, 9 vicepreşedinţi şi un secretar general.

Astfel, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinți, ALADIN GEORGESCU, a fost ales, vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), reprezentând regiunea SUD-VEST.

“Reprezint cu onoare Regiunea Sud-Vest în cadrul UNCJR și le mulțumesc colegilor pentru votul acordat! Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este un organism important pentru administrația județeană, iar eficiența lui se dovedește de fiecare dată când reprezentanții forului reușesc să expună problemele și să propună soluții la nivel guvernamental și legislativ. În contextul actual, UNCJR aduce o contribuție esențială în întărirea capacităţii administrative a autorităţilor administraţiei publice locale. Vă asigur de tot interesul și implicarea activă în cadrul forului pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul administraţiei publice prin formularea de propuneri de modificare sau completare a legislaţiei, precum și pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor UNCJR!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Secretar general a fost ales preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a fost ales prim-vicepreşedinte, aceeaşi funcţie revenind şi lui Peter Ferenc (preşedintele CJ Mureş).

Vicepreşedinţi mai sunt: Tamas Sandor (preşedintele CJ Covasna, reprezentând Regiunea Centru), Valentin Ivancea (preşedintele CJ Bacău, reprezentând Regiunea Nord-Est), Ilie Bolojan (preşedintele CJ Bihor, reprezentând Regiunea Nord-Vest), Iustin Cionca (preşedintele CJ Arad, reprezentând Regiunea Vest), Marian Pavel (preşedintele CJ Ialomiţa, reprezentând Regiunea Sud), Horia Teodorescu (preşedintele CJ Tulcea, reprezentând Regiunea Sud-Est), Hobert Thuma (preşedintele CJ Ilfov, reprezentând Regiunea Bucureşti-Ilfov), alături de Gheorghe Flutur (preşedintele CJ Suceava).

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus