News Mehedinti

„Alcoolul bată-l vina!” – doi tineri din Severin au ajuns cu răni grave la spital în urma unui conflict cu cioburi şi cuţite

„Alcoolul bată-l vina!” – doi tineri din Severin au ajuns cu răni grave la spital în urma unui conflict cu cioburi şi cuţite

Neplăcutul incident a avut loc într-un local din Severin, unde mai mulţi tineri după ce au consumat câteva pahare de alcool, au început să discute în contradictoriu. De aici nu a mai fost nevoie decât de un pas până la o bătaie “soră cu moartea”.

Scandalul a pornit când unul dintre tineri a aruncat cu o sticlă în altul. Acelaşi tânăr pus pe harţă a scos şi un cuţit care mai apoi l-a înfipt în piciorul altei victime. C.A. şi G.N., ambii din Severin au avut nevoie de intervenţia medicilor, cei doi ajungând de urgenţă la Spitalul Judeţean. La scurt timp după incident, suspectul a fost identificat de către poliţişti.

“Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit conflictul. Vinovaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Severin”, a explicat Nicolae Lohon din partea IPJ Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus