News Mehedinti

ALERTĂ METEO: COD GALBEN DE VISCOL ŞI NINSORI ÎN MEHEDINŢI ŞI ALTE 18 JUDEŢE DIN ŢARĂ

ALERTĂ METEO: COD GALBEN DE VISCOL ŞI NINSORI ÎN MEHEDINŢI ŞI ALTE 18 JUDEŢE DIN ŢARĂ

Data: 28-2-2020

Iarna abia acum începe! Meteorologii au emis, în această dimineaţă, o avertizare Cod Galben de viscol valabilă în zonele montane din 19 judeţe din ţară până sâmbătă la ora 11.00.

Potrivit ANM, sunt vizate zone montane din judeţele Mehedinţi, Cluj, Sălaj, Bihor, Alba, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş Severin, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Braşov, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Covasna, Vrancea şi Buzău.

Specialiştii avertizează că vântul va sufla vineri cu viteze de 70-80 km/h, iar sâmbătă 90-100 km/h.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus