News Mehedinti

APEL UMANITAR! VIAȚA LUI DORU, UN TÂNĂR DIN ȘIMIAN DIAGNOSTICAT CU TUMORĂ PE CREIER, ARE UN PREȚ!

Data: 21-7-2021

Are 36 de ani, este din Șimian și a fost diagnosticat cu o boală cumplită, iar acum viața lui are un preț! Un preț mare pentru că Doru are nevoie de un tratament extrem de costisitor. Familia, prietenii și cunoștințele tânărului s-au mobilizat pentru a face un apel umanitar tuturor celor care ar avea posibilitatea să-l ajute să se vindece.

De un an de zile Doru Harcău se luptă cu un diagnostic greu de acceptat: cancer la creier. A trecut prin două intervenții chirurgicale, însă costurile tratamentului și a spitalizării depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei. În acest moment, tânărul este internat la o clinică din Germania și are nevoie de un tratament care îi poate oferi o nouă șansă la viață. Din păcate însă, familia face eforturi considerabile pentru a suporta medicamentația, iar pentru a continua lupta, Doru are nevoie de 70.000 de euro.

,,Este nedrept să plătim asemenea sume pentru sănătate. Doru nu a cerut niciodată nimic de la nimeni, iar acum cu greu acceptă un ajutor financiar. Din păcate tratamentul este foarte scump și ne vedem puși în situația să facem acest apel. Nu cerem sume mari, nu vrem să punem pe nimeni în dificultate financiară, însă știm că dacă există credință, speranța nu se pierde,, a transmis sora lui Doru.

 

Alegerile ne hotărăsc destinul, de multe ori şi pe al celor care ne sunt sau nu apropiaţi, iar împreună putem schimba viaţa cuiva, depinde de implicarea fiecăruia.

Orice ajutor este de mare folos! Cei care vor să sprijine familia tânărului Doru pot dona în conturile de mai jos:

 

RON: RO70BTRLRONCRT0406053201

EUR: RO20BTRLEURCRT0406053201

UK-Acc No: 01600028; S/C: 40-09-07

Iar cine dorește să ia legătura cu familia o poate face telefonic: 0738427023 (Rodica)


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus