News Mehedinti

APROXIMATIV 10 HECTARE DE TEREN AU FOST DISTRUSE DE FOC ÎN URMA UNOR INCENDII DE VEGETAȚIE USCATĂ

Data: 18-5-2020

În ultimele trei zile, pompierii mehedințeni au intervenit pentru localizarea și stingerea a trei incendii, două dintre acestea manifestate la vegetație uscată, iar unul la o anexă gospodărească, în localitatea Seleștiuța din comuna Bâcleș.

Cele două incendii izbucnite la vegetație uscată, pe Insula Șimian și în localitatea Ostrovu Corbului, au cuprins circa 10 hectare de teren, ca urmare a nerespectării măsurilor de apărare împotriva incendiilor de către cetățeni.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus