News Mehedinti

ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI DIN SEVERIN PRIMESC PREȘURI ȘI SOLUȚII DEZINFECTANTE

ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI DIN SEVERIN PRIMESC PREȘURI ȘI SOLUȚII DEZINFECTANTE

Data: 7-4-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin continuă acțiunea de dezinfectare a scărilor și intrărilor în blocuri. De astăzi s-au distribuit către asociațiile de proprietari materiale pentru igienizarea suprafețelor comune și pentru curățarea intrărilor și scărilor.

Totodată, primăria a distribuit și preșuri care vor fi îmbibate cu soluție dezinfectantă. De săptămâna aceasta, primarul Marius Screciu a anunțat că va distribui peste 30.000 de pachete cu produse de protecție (măști, mănuși), materiale dezinfectante (alcool sanitar, soluție dezinfectantă) și declarații pe propria răspundere, pentru fiecare familie din municipiu.

,,Facem tot ceea ce depinde de noi pentru sănătatea populației și revin cu rugămintea de a ne proteja unii pe ceilalți, prin respectarea tuturor regulilor impuse în această perioadă și de a-i respecta pe cei care în aceste zile sunt pe teren, în efortul comun de a trece cu bine peste această perioadă,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie foto

ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI DIN SEVERIN PRIMESC PREȘURI ȘI SOLUȚII DEZINFECTANTE


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus