News Mehedinti

ASTĂZI AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE REABILITARE PE DJ 561A, TRONSONUL TÂMNA-IZVORĂLU

Data: 17-3-2020

Astăzi au început lucrările pe Lotul al IV-lea din cele cinci drumuri strategice pentru reabilitarea și modernizarea a 112,5 kilometri drumuri județene, în cadrul proiectului de peste 200 milioane lei finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Mai exact s-au început lucrările de burdușire pe o suprafață de aproximativ 16 mii mp, pe tronsonul cuprins între Drumul Național 6, la Tâmna și până în satul Izvorălu, pe o lungime de aproximativ 8 km.

,,Sperăm ca în ritmul acesta să se realizeze burdușirile în maxim o lună de zile după care se va trece la etapa următoare, să frezăm asfaltul pe acest tronson și să venim cu alte două straturi de asfalt,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, aflat astăzi într-o vizită de lucru pe șantierul unde au loc lucrările.

Este unul din cele mai importante tronsoane pentru locuitorii județului Mehedinți, întreg proiectul fiind cea mai importantă investiție în infrastructura din județ, din ultimii 30 de ani. Doar acest tronson de drum se ridică la circa 48 milioane de lei.

,,Astăzi au început lucrările pe DJ 561A, lucrări pe un tronson de 8 km care face legătura între Tâmna și Izvorălu. Este o arteră vitală pentru locuitorii din Tâmna pentru că face legătura cu toate satele din sudul comunei. Mulțumesc  domnului președinte al Consiliului Județean, Aladin Georgescu, care s-a ținut de promisiune și ne-a ajutat să începem lucrările pe acest tronson de drum,, a declarat primarul comunei Tâmna, Dumitru Șerban.

Este important de știut este că, pe lângă modernizarea sau reabilitarea drumurilor, în cadrul acestui proiect se vor realiza trotuarele și toate accesele la proprietăți în interiorul localităților.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus