News Mehedinti

			                                   Au băut prea mult şi s-au luat la BĂTAIE / INCIDENTUL a avut loc la un bar din SEVERIN

Au băut prea mult şi s-au luat la BĂTAIE / INCIDENTUL a avut loc la un bar din SEVERIN

Data: 7-1-2020

Zilele trecute, ofițerul de serviciu de la Poliția mun. Drobeta Tr. Severin a fost sesizat cu privire la faptul că la un café-bar, de pe B-dul Tudor Vladimirescu, din localitate există un conflict spontan între doi bărbați de 32 de ani respectiv 27 de ani, ambii din localitate.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă a poliției care a aplanat altercația și a identificat persoanele implicate. 

Întrucât unul dintre bărbați cât și o femeie de 34 de ani, din mun Drobeta Tr. Severin au manifestat un comportament agresiv față de polițiști au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Participanții la conflict au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 4.600 de lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus