News Mehedinti

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE LA AMBULATORIUL DIN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 6-11-2020

Astăzi au fost demarate lucrările de extindere a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. Este o investiție importantă pentru sistemul medical județean, iar la finalul proiectului, mehedințenii vor avea acces la cabinete medicale noi și vor beneficia de servicii mult mai moderne.

Proiectul care se realizează pe fonduri europene presupune modernizarea Ambulatoriului actual, construirea unui nou corp de clădire în vecinătatea acestuia compus din parter și etaj (aproximativ 780 mp), realizarea de alei, trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice.

Totodată, se vor dota cabinetele medicale cu aparatură și mobilier și se vor înființa alte cabinete pentru specializări precum:

* dermato-venerologie;

* nutriție și boli metabolice;

* hematologie;

* psihologie medicală;

* evaluare psihologică, destinate diagnosticării și tratării pacienților în regim ambulatoriu.

Valoarea totală a investiției este de 13.000.305 lei.

“Am convingerea că lucrările vor decurge normal, iar anul viitor vom recepționa noua clădire. Proiectul va îmbunătăți considerabil actul medical, condițiile de tratare ale pacienților vor fi mult mai bune, iar timpul de reacție pentru cazurile grave se va micșora.,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

De asemenea, cabinetele noi înființate vor fi dotate cu aparatură medicală și mobilier.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus