News Mehedinti

AUTOTURISM RĂSTURNAT ÎN COMUNA OBÂRȘIA DE CÂMP / CINCI VICTIME RĂNITE UȘOR

Data: 16-11-2020

Sâmbătă seara, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Izimșa din comuna Obârșia de Câmp.

În accident, au fost implicate cinci persoane, care au fost evaluate medical de paramedicii SMURD și echipajul SAJ. Doar doi minori, cu vârste de circa 11 ani, respectiv circa 15 ani, au necesitat îngrijiri medicale, aceștia suferind traumatisme.

După acordarea primului ajutor calificat de către echipajele medicale SMURD și SAJ, aceștia au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Drobeta Turnu Severin. 

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus