News Mehedinti

Bărbatul din DEVESEL care a rămas fără casă în urma unui incendiu, a fost ajutat de către pompierii mehedințeni cu alimente

Data: 27-4-2021

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin s-au reîntors în localitatea Batoți din comuna Devesel, locul unde, în urmă cu cinci zile, au intervenit pentru stingerea unui incendiu. Marcați de neajunsurile unui bărbat, căruia focul i-a mistuit și puținul pe care îl mai avea, salvatorii au pus mână de la mână pentru a-l ajuta. Încărcați cu alimente și bunuri de strictă necesitate, pompierii i-au trecut, din nou, pragul. Vizita neașteptată a salvatorilor, i-a adus bucurie bărbatului, care a înțeles că încercările ne arată că nu suntem singuri și uitați de Dumnezeu.

,,Bărbatul a învățat o lecție importantă, că focul este un ajutor de nădejde atunci când este utilizat responsabil, însă poate deveni un dușman de temut, atunci când e scăpat de sub control. Pentru a fi în siguranță, trebuie să respectăm regulile și măsurile de prevenire a incendiilor, astfel ne vom proteja viața, bunurile dobândite și nu-i vom pune în pericol pe ceilalți.,, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.    


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus