News Mehedinti

COMBUSTIBIL ARUNCAT ÎN APELE DUNĂRII / INTERVINE GARDA DE MEDIU MEHEDINȚI

Data: 20-5-2020

Inspectorii Gărzii de Mediu și ale Apelor Române Mehedinți au fost solicitați să intervină la o poluare pe Dunăre, pe o porțiune de aproximativ 7 km. Se pare că, cineva a aruncat o cantitate mare de combusitbil în apă.

„Am fost anunțați, în această dimineață, de Poliția de Frontieră, că la kilometrul 939 pe Dunăre, se observă irizații de produs petrolier. Echipa Gărzii de Mediu s-a deplasat la fața locului. Facem cercetări pentru a afla cu exactitate poluatorul”, a declarat Cătălin Tutilescu, comisar-șef Garda de Mediu Mehedinți.

Au fost preluate probe în timp ce experții încearcă să elimine cât mai repede combustibilul aruncat în Dunăre. Ancheta este în plină desfășurare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus