News Mehedinti

Comercianții de alcool și țigări netimbrate, pedepsiți de către polițiști

Comercianții de alcool și țigări netimbrate, pedepsiți de către polițiști

Data: 13-2-2013

Oamenii legii au efectuat mai multe controale printre comercianții de alcool și țigări fără timbru.

În acest context, polițiștii au oprit pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, un autovehicul înmatriculat în Bulgaria. La controlul efectuat în interiorul mașinii, s-au găsit 57 de litri de alcool etilic de diferite mărci. Șoferul mașinii, I. Valentin de 26 de ani a recunoscut că a cumpărat alcoolul din Serbia, dar nu a putut să prezinte niciun act legal în acest sens.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 570 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. “Față de persoana în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita prevăzută de lege”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus