News Mehedinti

COMERȚ ILEGAL CU PEȘTE IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTII ORȘOVENI

Data: 8-5-2021

Un bărbat din localitatea Svinița este cercetat pentru evaziune fiscală și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, după ce polițiștii orșoveni l-au identificat că făcea comerț cu diferite specii de pește, fără însă a avea documente contabile care să justifice acest lucru.

Așadar, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii pescuitului ilegal și a comercializării produselor din pește. În urma verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 77 de ani, din comuna Svinița, care în calitate de administrator la o societate comercială nu a evidențiat în documentele contabile veniturile realizate în urma comercializării unei cantități de 570 kg de pește, de diferite specii.

De asemenea, s-a stabilit că societatea comercială administrată de persoana în cauză a deținut și comercializat alte 60 de kg pește, fără documente legale. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor ori a produselor din pește obținute din pescuit.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus