News Mehedinti

COMPLEX SPORTIV MODERN, PE BANI EUROPENI

Data: 23-6-2022

S-a finalizat, în cartierul Banovița, investiția unui complex sportiv modern, la standarde europene – o lucrare cu o valoare de aproximativ 2 milioane lei, realizată pe fonduri europene. Locul era un teren viran, plin de deșeuri și resturi de construcții, iar acum, locuitorii vor avea acces la un teren de fotbal, un teren multifuncțional (handbal, baschet, tenis), loc de joacă pentru cei mici și aparate de fitness în aer liber.

⬆️ ,,Ideea mea este de a construi astfel de complexe în cartierele nou formate, pentru ca cei care locuiesc aici să beneficieze de toate condițiile de trai și să aibă acces la servicii de calitate, fără a fi nevoiți să se deplaseze în alte zone. De altfel, lângă această investiție, anul viitor vom începe construcția unei creșe, a unui parc și - sperăm noi - și a unei grădinițe.

🔜 Continuăm investițiile în toate zonele orașului, iar banii europeni rămân cea mai bună soluție pentru modernizarea cartierelor Severinului.,, - MARIUS SCRECIU, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus