News Mehedinti

CONDUCERE NOUĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN: DOCTORUL RADU IMAN ESTE NOUL MANAGER

Data: 30-3-2020

Începând de astăzi, Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin are o nouă conducere. Este vorba despre cunoscutul medic chirurg, Radu Imam. Decizia a fost luată de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vine la o săptămână înainte să expire mandatul fostului manager, Ionuț Șerban.

“Îi mulțumesc, în primul rând, domnului doctor pentru că a acceptat această propunere într-o perioadă de criză, într-o situație de urgență fără precedent pe care nu doar Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin o traversează, ci întreaga țară și întreaga lume,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Mandatul fostului manager Ionuț Șerban era pe o perioadă de șase luni și expira săptămâna viitoare.

,,De comun acord am stabilit, ca mandatul să se încheie înainte cu o săptămână pentru a ne asigura că în această perioadă a pandemiei, Spitalul va avea un management asigurat de unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici din județul Mehedinți. Pe de altă parte, nici una dintre măsurile luate de la începutul stării de urgență până în prezent nu a fost greșită în unitatea medicală, dar prin numirea domnului doctor Iman, vreau să fim cu toții siguri că activitatea în Spitalul Județean de Urgență se desfășoară cu cea mai mare atenție și protecție pentru pacienți și personalul medical de aici!,, a mai declarat Aladin Georgescu.

Președintele Consiliului Județean a mai declarat că este convins că doctorul Iman este printre singurii din județul Mehedinți care are experiența și expertiza necesară pentru gestionarea situației create de răspândirea cu repeziciune a noului Coronavirus!

,,Vă doresc mult succes, domnule doctor, în funcția de manager și vă asigur de tot sprijinul, susținerea și colaborarea în exercitarea mandatului. Nu este o misiune deloc ușoară, dar v-o încredințez în numele personalului medical și al cetățenilor acestui județ care mai mult ca oricând, au acum nevoie de înțelepciunea și experiența dumneavoastră! Vă asigur în continuare de toată implicarea Consiliului Județean Mehedinți și a mea în achiziția de echipamente medicale și de protecție, în pregătirea secțiilor pentru momentul în care pacienții confirmați cu Coronavirus vor fi tratați în Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin”, a conchis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus