News Mehedinti

Consiliul Județean MEHEDINȚI și-a ales vicepreședinții: din partea PSD (Ionică Negru) și PMP (Ramona Cupă)

Data: 20-1-2021

În această după masă, în cadrul ședinței de Consiliu Județean Mehedinți, au fost aleși cei doi vicepreședinți, în urma propunerilor făcute din rândul consilierilor.

Propunerea partidului social democrat a fost Ionică Negru (ex-vicepreședinte în mandatul trecut), PNL l-a propus pe Marian Goșa, PRO România nu a avut propuneri, iar PMP a propus-o pe Ramona Cupă.

În urma votului exprimat secret, Ionică Negru (PSD) a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți cu 20 de voturi, iar Ramona Cupă va ocupa cel de-al doilea post de vicepreședinte, fiind aleasă cu un număr de 18 voturi, în vreme ce propunerea liberalilor, Marian Goșa a obținut doar 13 voturi.

,,Le mulțumesc colegilor pentru încredere. Mulțumesc în primul rând domnului președinte Aladin Georgescu pentru susținerea acordată. Vă asigur că interesele mehedințenilor vor fi prioritatea mea și în acest mandat. Vă puteți baza, fiecare dintre dumneavoastră, pe activitatea mea și promit să nu dezamăgesc pe nimeni. Vă mulțumesc,, a declarat Ionică Negru, vicepreședintele PSD CJ Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus