News Mehedinti

  CRIMĂ ÎN COMUNA MEHEDINŢEANĂ TÂMNA / UN BĂRBAT ŞI-A UCIS MAMA ÎN VÂRSTĂ DE 73 DE ANI

CRIMĂ ÎN COMUNA MEHEDINŢEANĂ TÂMNA / UN BĂRBAT ŞI-A UCIS MAMA ÎN VÂRSTĂ DE 73 DE ANI

Data: 30-1-2020

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din satul Izvorălu, comuna Tâmna și-a ucis cu bestialitate mama în vârsta de 73 de ani cu mai multe lovituri date cu vătraiul. Se pare că agresorul locuia cu mama sa iar scandalurile se ţineau lanţ în familia lor.

Vecinii povestesc că bătrâna nu o dată a fost bătută de fiul său care obişnuia să consume alcool. Mai multe echipaje de poliţie şi procurori au ajuns la faţa locului pentru a stabili exact ce anume s-a întâmplat. De asemenea, medicii legişti au ridicat trupul femeii care cel mai probabil va fi supus unei necropsii.

La fata locului, s-au deplasat echipaje de politie, specialiști din cadrul Parchetului, care vor cerceta cazul, dar și medicina legală, pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus