News Mehedinti

Depistați în trafic fără permis, reținuți pentru 24 de ore

Data: 29-5-2020

***

La data de 27.05.2020, ora 13.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șimian au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta fiind identificat în trafic, pe DJ 607, pe raza localității Șimian. Echipajul rutier a procedat la urmărirea acestuia, bărbatul ignorând avertismentele și somațiile polițiștilor care au folosit armamentul din dotare. După aproximativ 12 km, autoturismul condus de tânăr a fost imobilizat de echipajele de poliție, pe DC 15A, în localitatea Negrești, comuna Malovăț.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind reținut pe bază de ordonanță de reținere iar astăzi 28.05.2020, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu- Severin, cu propunerea corespunzătoare.        

***

La data de 27.05.2020, ora 02.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jiana au identificat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, bănuit de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că în cursul aceleiași zile,  tânărul în timp ce conducea un autoturism, pe DC 118, pe raza localității Vînjuleț a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, după care a părăsit locului producerii accidentului.

Continuând verificările, polițiștii au stabilit că autoturimul condus de tânăr nu figurează înmatriculat, în bazele de date iar numerele provizorii montate pe acesta erau atribuite unui alt autoturism.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, iar astăzi 28.05.2020, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare, cu propunerea corespunzătoare.
     

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus