News Mehedinti

DESCOPERIRE MACABRĂ PE CENTURA SEVERINULUI. CADAVRUL UNUI BĂRBAT, GĂSIT ÎNTR-UN ȘANȚ PE MARGINEA DRUMULUI

Data: 18-1-2021

Descoperire macabră în această seară, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin. Trupul unui bărbat a fost găsit aruncat într-un șanț de pe marginea drumului.

,,La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă a poliției, pentru efectuarea cercetărilor. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, ag-șef adj. Andreea Rădoi.

Potrivit martorilor, bărbatul ar avea până în 30 de ani. Nu pare a fi un om al străzii, de aceea există ipoteze că acesta ar fi victima unui accident rutier.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus