News Mehedinti

DISPARUT: Un bărbat de 91 ani din oraș Vânju Mare a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit!

DISPARUT: Un bărbat de 91 ani din oraș Vânju Mare a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit!

Data: 20-3-2020

La data de 18 martie 2020, ora 06.40, Poliția orașului Vânju Mare a fost sesizată de o femeie, de 53 de ani cu privire la faptul că tatăl său,  CIOF EMIL, de 91 de ani, din aceeași localitate a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, față ovală, păr alb cu început de calviție, 1,60 metri înălțime, constituție astenică. În momentul dispariției bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă, bluză alb cu roșu și șapcă de culoare maro.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus